Mår Skit

2012-06-30, 16:21:42 / Kategori: Nutid!
vilken jävla dag !!!
fy fan... åååh blir bara så arg på mig själv när jag aldrig säger ifrån när jag tycker att saker är fel eller när jag känner mig felbehandlad! 
varför???
 
känner mig ledsen och besviken ..när folk ignorerar mig och är kalla !
-Kalla som IS!!
 
va bara tvungen att få skriva hur arg jag blir på mig själv.. igentligen kanske jag inte kan begära att man ska förstår hur jag känner mig  och att jag är så förbannat dum och inte säjer någonting förrän botten är nådd..
 
några tips tack!
 
är nog mest rädd för att säga något som sårar och att mina ordval inte alltid är så kloka..
och tyvärr blir dom inte klokare ju mer jag irriterar mig och väntar med att säga hur jag känner..
och varje gång någon frågar hur de e så sitter jag med ett leende å säger att - jo då de e bra med mig , fast att de är åt helvete med hela mig !
är de ingen som ser ? lr kan jag spela så bra ??
vad är de för fel på mig?!
 
 
skit samma ... 
 
Trevlig helg!

Rättegången..

2012-06-12, 11:01:01 / Kategori: Nutid!
ja förra veckan var det dags. Tingsrätten i vänersborg. jag hade madde med mig som stöd och även min mamma som skulle vittna..
var små orlolig hela tiden och när han kom ut ur salen fick jag en chock!!
Fy fan va fet han var ! de såg ut som han hade käkat antabus och druckit alkohol , tjock och knallröd i ansiktet ..såg nästan ut som han samlat på sig 5 liter vätska i bara ansiktet.. bagen va tjock och såg ut som han gått över tiden i 3 månader.. :/ känslan jag fick var grym.. gick därifrån rakryggad och kände att synden straffar sig..
han va påverkad och kunde inte direkt gå rakt , kanske var de därför hans tjej höll honom :P
hur som helst , rättegången höll på i 1.5 timmar innan dommaren beslutade sig för att det inte gick att fortsätta pga att han var påverkad och de gick inte att föra ett vettigt samtal ..:) Yeey...
mått ganska kast de sista över att jag faktiskt behövde se grisen !
Han får mig att må skit , de räcker å se honom !
och de svinet har jag varit med ! ? ! - helt overkligt.. VIlket misstag !!
men situationen har fått mig stark!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kommit in på frisörskolan också .. wiiihoooo.... nu återstår bara bekräftelse från banken ;)
håll tummar å tår

Jag har ÅNGEST!

2012-06-03, 22:48:09 / Kategori: Nutid!
jag våndas !! jag har haft ångest hela helgen för att gå till jobbet i morrn .. jag mår skit .. känns inte alls kul de här.. jag orkar inte . blir så förbannad på mig själv . hur kunde jag hoppa in i något som jag trodde skulle bli så bra och som blev ett sånt helvete .. Mitt jobb har alltid varit det största i mitt liv . jag har alltid tyckt om att gå till jobbet . men nu känns de skit . hela min lediga helg har gått åt till ångest och oro. ingenting är bra just nu! jag vill tillbaka till N-kulla !!!! nuuuuu!!!
jag har iallafall bestämt att efter jag pratat med min förra chef och om jag inte får en chans att komma tillbaka kommer jag säga upp mig ! för så här dåligt som jag mår just nu är inte värt ! jag mår psykiskt dåligt ! jag kan inte ens njuta av en ledig dag förrän jag våndas över nästa arbetstillfälle !
jag är så jävla besviken över mig själv ! önska jag kunde gjort allt ogjort !
för övrigt mår jag ganska dåligt och känner en fruktansvärd oro över den kommande torsdagen då rättegången är inne ! ... jag vill inte se honom.. jag vill inte att han ska se mig . jag vill inte ha något med honom att göra !
hur mycket jag än försöker att se positivt på mitt liv och min livssituation så går de inte ! jag saknar ett jobb som kan ge mig glädje !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!